Voorvertoning

Shop by theme


Een huis is meer dan een plek om te wonen. Het is een weerspiegeling van zijn bewoners. Toon jezelf door je interieur een persoonlijke toets te geven met afwasbaar vliesfotobehang.
Doorzoek ons ruime assortiment aan miljoenen kwaliteitsvolle foto’s en vind de foto die echt bij jou en je interieur past. Zoals een skyline van een wereldstad als New York, een panorama van een berglandschap of een abstracte print. Je vindt er voor elke stijl en iedere ruimte het geschikte afwasbare vliesfotobehang op maat van je accentmuur want jij bepaalt zelf de afmetingen door de gewenste maat in te voeren en het afdrukgebied te verslepen.
Afwasbaar vliesfotobehang is een praktische en vooral originele oplossing voor in ruimtes waar handen al eens steun zoeken aan de muren, zoals in de kinderkamer of aan de wand langs de trap, en waar de muur weleens in contact komt met vuil en waterspatten, zoals in de keuken of badkamer. Personaliseer het afwasbare vliesfotobehang tot het volledig bij jou past en creëer het interieur van je dromen.